Kaeskoppenstad 2017 – bloed, zweet en tranen

20170604-IMG_2914 © EMR PhotographyUiteindelijk was dit een oefenproject waar ik de steadicam leerde kennen. En de steadicam mij! Hoop van geleerd en is me nu een hoop duidelijk. Nog veel en veel rustiger mee omgaan. Oefenen, oefenen nog eens oefenen. Dat gaat helemaal goed komen. Alleen een film van ruim 47 minuten dikke week werk en na drie keer uploaden worden ze volgende keer toch een stuk korter. Veel kijk plezier bloed zeet en tranen maar goed hij staat online. Veel kijk plezier.

Over Kaeskoppenstad

Kaeskoppenstad brengt de prachtige Alkmaarse binnenstad terug tot vlak na het Alkmaars Ontzet van 1573. De kleine stad is na de strijd tegen het machtige Spaanse leger het nationale baken van hoop en opstand voor heel Nederland geworden.

Door dankbaar gebruik te maken van het rijke historische decor van gevels, bruggen en grachten, wordt tijdens Kaeskoppenstad een deel van de binnenstad teruggebracht naar de bewogen Middeleeuwen. In de pittoreske kronkelende straatjes, op het water van de Alkmaarse grachten en in de nauwe stegen van d’Oude Stad, kijk je als bezoeker je ogen uit. Meer dan 750 acteurs en figuranten doen je de 16e eeuw herbeleven!

If you like this work please Like
Comment Share Follow
Thank you in advance 🙂

© 2017 EMR video
https://elmarroeper.wordpress.com/

Deel, Like, Support, Join, Abonneer

Copyright © 2017 ELLY-ELtje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s