Suriname door mijn camera

23 maart 2016 #Phagwa #Suriname

Vandaag weer wat foto’s bewerkt van Suriname.

Ik was in Suriname van 17 maart t/m 1 april 2016.
Wil je meer foto’s zien van Suriname gemaakt door mij, dan adviseer ik even te klikken onderaan op de link met de tekst “Meer foto’s van Suriname”. In die map komen de foto’s van Suriname tenslotte te staan.
Mochten de foto’s niet meer in een map staan…. Omdat “Facebook” een bui heeft van: “ik haal de map gewoon weg“. Fotomap vol betekent: max 1000 foto’s. Helaas is het mij al meerdere keren overkomen. BAM weg foto’s waar jaren werk in zat.

Het zijn natuurlijk niet alleen foto’s, ook vaak tekst en noem maar op. En het kost ook nog veel tijd.
We weten natuurlijk, (dat mag ik hopen)  dat als je een foto plaatst op Facebook, de foto ook van Facebook is! Daar geef je toestemming voor als je een Facebook account wilt aanmaken. Maar Facebook – om zo rigoureus hele mappen met foto’s te verwijderen!!! Ja helaas gebeurt dat. En je kan er helemaal niks aan doen. Facebook heb ik ook aangeschreven met helaas weinig resultaat. Als jullie een andere weg weten, hoor ik het graag……

29 maart 2016 #Suriname

Nog even terugkomend op de foto’s van Suriname: “Wees gerust, ik kan nog aardig mijn gang gaan, 1225 foto’s eventueel nog te gaan”.
De reden waarom ik een link van Facebook hier op mijn eigen website plaats, is simpelweg ruimte besparen van je website. Het is natuurlijk ook heel makkelijk en simpel. Helaas krijgt u niet de beste resolutie te zien. Misschien moet ik ook niet zo moeilijk doen en gewoon de foto’s allemaal hier op mijn website gooien. Ik zal er nog even over nadenken.

Nou weer genoeg geschreven te hebben op dit late tijdstip 2.36 uur (na verbetering van dit stukje tekst – grr…) Hier even een paar foto’s waar ik eigenlijk wel supertrots op ben.

Nou ik toch zo lekker bezig ben, zal ik ook even een paar video’s plaatsen die ik gemaakt heb in Suriname. Ook hier geldt: Ik heb zo veel uur videomateriaal en als ik zo’n beetje reken, dan heeft 1 minuut video uiteindelijk ook nog eens 1 uur bewerkingstijd nodig.

Jawel, 1 minuut film is 1 uur video bewerken en dan heb ik het filmen niet eens meegerekend. Dus ja, als het komt dan komt het, maar welk jaar, dat weet ik nog niet. Oké, ik zal er een paar plaatsen.

Altijd leuk.

En als laatste,

22 maart 2016 Phagwa Suriname
Zo zag ik in 2016 “Suriname” *3*
Nachaniya / Londa ke nach
If you like this work please
Like ✔ Comment ✔ Share ✔ Follow ✔
Thank you in advance 🙂
5,5 uur videobewerking ©2016 EMR video

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FEMRfotografie%2Fvideos%2F1063339210369648%2F&show_text=1&width=560

Meer foto’s van Suriname

Copyright © 2016 ELLY-ELtje

Advertenties

2 gedachten over “Suriname door mijn camera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s