Herfst en nog veel meer

20161023-img_6192-mcdg-emr-photography-2

20161023-img_6201-emr-photographyHerfst is een prachtige tijd om foto’s te maken. Vooral als de bladeren net van de boom zijn afgevallen. Hoe langer de bladeren op de grond liggen, hoe zwarter de bladeren worden. Is natuurlijk ook vrij logisch. Wat eigenlijk niet echt logisch is, is de volgorde hoe ik mijn foto’s maak.
Ik maak mijn foto’s gewoon wanneer het uit komt. Als er een opdracht klaar staat dan gaat het voor maar in het algemeen maak ik een foto. Vaak is het impulsief. Van daar heb ik zin in dan maak ik een foto.

Het kan ook zo zijn dat ik mijn camera bij me heb en vervolgens zie ik een mooie eend op dat moment is elke eend mooi en die vliegt net weg. Nou dan fotografeer ik een eend. Het blijft voor mij ook echt een stuk ontspanning om lekker te fotograferen. Lekker in de buitenlucht bijvoorbeeld. Je ben lekker in beweging, je bent bezig, je bent van de straat, is toch een prachtige hobby fotograferen.
Het is eigenlijk een automatisme geworden. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Ook ik, zeg ik dan misschien ben ik wel de enige dat fotografie bijna een obsessie is geworden maar. Ik bedoel hier mee dat op een gegeven moment alles draait om te fotograferen. Dat is natuurlijk niet altijd zo.

20161004-img_9778-bewerkt-emr-photography

Ik blijf het maar zo zeggen. Fotografie moet echt een hobby blijven. Misschien zou je kunnen denken: “Hey dat is waar”, of misschien “Waarom schrijft hij dit?”
Nou daar kan ik het volgende op melden.

Mijn website waar je nu naar kijkt is een verzameling waar alles wat ik leuk vind en zelf heb gemaakt samenkomt. Kijk maar naar boven, daar staat alles mooi bij elkaar. En een stukje schijven was ook zo maar een spontane actie, iets wat ik veel vaker wil gaan doen maar nog niet echt de discipline voor heb gevonden. Toch praat ik makkelijker dan ik schrijf. Misschien ben ik wel dyslectisch. Ik weet het niet misschien een keer een test doen.

Ik bewerk elke avond foto’s die ik dan op Facebook plaats het kan zijn privé. Of op een van mijn andere Facebook pagina’s. Ik back-up al mijn foto’s op YouPic Daar krijgen de foto’s net zoals hier op mijn website de beste resolutie 🙂

vastleggen-in-volledig-scherm-9-12-2016-14956

Nu heb ik een maand geleden Instagram leren kennen. Dat is wel een feest moet ik bekennen. Als je foto aandacht krijgt, leuk word gevonden en zeker nu met food foto’s dan moet ik nu wel bekennen dat het op Instagram als een trein gaat.
Ik schrok er zelfs een beetje van de hoeveel likes ik krijg op de foto’s van Koken doe je z®. In de maand dat ik nu aanwezig ben op Instagram ben ik bijna fulltime foto’s en af een toe een filmpje aan het plaatsen. 2209 foto’s is misschien een klein beetje ietsepietsie veel. Maar het ging nou zo lekker.
Foto’s worden automatisch gedeeld naar Twitter en gaat het automatisch door naar mijn privé Facebook. Zo zit het een beetje. Ik kan me misschien een beetje voorstellen dat anderen mensen een beetje worden van mijn foto’s maar ja dan zeg ik dan maar eerlijk denk nu een keertje aan mij zelf. En de aandacht die mijn foto’s krijgen en is ook erg fijn.

Ik zal een paar foto’s hier onder plaatsen die ik vanavond heb bewerkt. Ik heb ze al eerder geplaatst op Facebook en wat tekst bij gezet. Stuur me even een berichtje als je de foto’s niet kan zien.

Blijf ook gezellig op de hoogte en volg een van mijn pagina’s of allemaal als je wil dat kan natuurlijk ook.

Het is nu 1:56 en zo diep in de nacht een stuk schrijven misschien de volgende keer toch maar eens overdag proberen. Wish me luck.

Copyright © 2016 ELLY-ELtje

Advertenties

2 gedachten over “Herfst en nog veel meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s