Veelzijdig

mad_alien_doctor 2Ik heb inmiddels 1000e foto’s geschoten in mijn leven, het is natuurlijk altijd een droom om je foto’s terug te zien in een video clip dat is me laatst over komen, echt super gaaf STEENkoud bedankt. Het is natuurlijk heel leuk als je geld kan verdienen aan je foto’s maar inmiddels ben ik er achter gekomen dat het niet zo makkelijk is dan ik dacht. Er zijn zo veel fotografen in de stad / dorp waar je woont en ieder kan wel een oom of tante, die foto’s maakt en die het gratis wil doen.

Veel mensen nemen genoegen met een foto die minder is van kwaliteit, boven een foto die wat kost voor met goede kwaliteit. Zelf denk ik dat je aan de klant een heel totaal pakket moet kunnen bieden. Wat voor een beginnende fotograaf vaak moeilijk is om te kunnen bieden omdat het simpel weg een groot start kapitaal moet hebben.
Je moet je kunnen onderscheidden en het liefst toch wat tegenstrijdig is wat ik net zei je kunt je beter ontwikkelen in een onderwerp bijvoorbeeld alleen studio fotografie en daar heel goed in worden, dan bijvoorbeeld fotograferen in alles wat beweeg.
Ik schrijf gewoon even over mijn gedachten en het verhaal wat hier over staat is voor de gemiddelde mens denk ik en het is ook wijs slim en doordacht. Ik ben dan toch weer anders ik vind het vak fotografie zo leuk dat ik het liefst ook alles fotografeer wat beweegt. Dat doe ik nu ruim vier jaar, en het lijkt maar niet minder te worden tuurlijk ga ik er nu wel verstandiger mee om, maar ik blijf fotograferen wat ik leuk vind. Zoals vandaag 10 mei is het een prachtige dag.

Stel je nou eens voor dat je een natuurfotograaf bent. Je loopt met het mooie weer een rugzak vol objectieven en een paar camera’s met een statief aan je rugzak door de bossen. Heel gaaf hoor, dat doe ik ook wekelijks. Maar stel je nou eens voor dat dit de richting is waar je voor je kozen heb. Dan heb je zeker aan de ene kant rust. Enkele gedachten een keus een doel, je ben vaak dan wel afhankelijk van het weer, enz. Ik bedoel alleen maar te zeggen dat ik zelf veel te veel wil en veel doe, soms te veel. Ik had vandaag echt in gedachten om te bespreken met jullie dat ik aan een fotowedstrijd mee ga doen om toch meer bekendheid / geld misschien een beetje geld te kunnen verdienden. En dat ik zo veel foto’s heb dat ik niet kan kiezen, welke ik zou een paar van mijn foto’s hier op delen en vragen welke foto jullie het mooiste zou vinden. Dat doe ik dus de volgende keer! Of die keer daar op je weet hoe dat gaat.

Maar denk alvast een beetje mee als je wil. Welke foto van mij vinden jullie het mooist? Je kunt altijd even de link waar de foto op staat mailen naar mij elmarroeper@hotmail.com of je laat ze onder in de reactie achter of een van de links op de welkome pagina van ELLY-ELtje.

Goed waar was ik gebleven? O ja het gaat om het fijt dat ik dus niet een fotograaf ben, zie al de link op de begin pagina’s ik probeer zo veelzijdig te zijn, als het maar kan. Als ik vandaag zin heb om een stuk te schrijven doe ik dat als ik vanavond weer een foto wil maken voor Koken doe je z® dan doe ik dat, Ik ben ook van plan om af en toe een recept van de foto’s van Koken doe je z® te plaatsen en dat zal ik hier dan doen.

Ik doe gewoon mijn ding en dat blijf ik doen ja toch.

Copyright © 2015 ELLY-ELtje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s